Smittevernforums årskonferanse 2023

Velkommen til årets Smittevernforums årskonferanse 2023.

Smittevernforums årskonferanse 2023

Påmelding

Påmelding gjøres HER   Priser vil komme frem etterhvert som du fyller ut påmeldingsskjemaet.

Årets tema

Temaene er varierte og omhandler: bærekraftig smittevern, implementering, antibiotikastyring, noe er råbra og noe er smågodt. Også i år kjører vi parallellsesjoner med tillpassede temaer for kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten. NSFs faggruppe for smittevern feirer sitt 40-årsjubileum.

Se litt informasjon om noen av foredragsholderne nederst på siden.


Årets profilerte utstillere

Poster

Frist for innsending er 1.oktober. Har du et spennende prosjekt-, forbedrings- eller forskningsarbeid som du ønsker å dele med andre?

Årets smitteverner

Frist for nominering til årets smitteverner er 1. oktober. Hvem blir det i år?

Utstiller

Leverandørar på stand er ein viktig og integrert del av Smittevernforum sin årskonferanse. Frist for tekst i digitalt programhefte er 15.september.

NSF`s faggruppe for smittevern feirer sitt 40-årsjubileum

Kort om årets utenlandske foredragsholdere

Jon Otter - et kjent navn for mange som arbeider innenfor smittvern og vi er stolte over å kunne presentere han som foreleser på årskonferansen. Han publiserer stadig vekk artikler og annet relevant fagstoff på sosiale medier og på nettsiden: Reflections on infection prevention and control.

Han er direktør for Infection Prevention and Control på Guy’s og St Thomas’​ NHS Foundation Trust, London England. Han er også kjent som forsker og vitenskapsmann med fagfelt og interesse innen infeksjonsforebygging og -kontroll, helsetjeneseassosierte infeksjoner (HAI)og antimikrobiell resistens( AMR). Til slutt kan vi nevne at han er æreslektor på «The National Institute for Health Research Health Protection Research Unit (NIHR HPRU)» for HAI og AMR ved Imperial College London.

 

Maria Gaden – leder av Center for Bæredyktige hospitaler i Region Midtjylland, Danmark. Hennes erfaring og ekspertise kommer fra klinisk arbeide som jordmor, en internasjonal master i Leadership & Innovation in Complex Systems(LAICS) og i å lede prosjekt og prosesser som sikter på å akselerere skiftet mot bærekraftige sykehus. Altså – miljøvern møter smittevern. Du finner mer om Maria Gaden og Center for Bæredyktige Hospitaler HER

Smittevernforums årskonferanse 2024

23 januar 2024

I 2024 møtes vi i Bergen på Quality Hotel Edvard Grieg. Sjølve konferansen er tirsdag 15. og onsdag 16. oktober. Generalforsamlingen vil foregå mandag 14.oktober ca kl 19.00

Gå til toppen