Utstillere

Leverandører på stand er en viktig og integrert del av Smittevernforum sin årskonferanse og firmadeltakelsen har i alle år vært stor.

Årskonferansen samler erfaringsvis 200-250 deltakere fra hele landet med hovedvekt av fagpersonell som arbeider innen, eller har interesse for, smittevern i helsetjenesten.
Leverandører er en viktig samarbeidspartner og bidrar med kunnskap om produkter som kan gi kvalitetsforbedringer i helsetjenesten.

Leverandører er med på å binde ulike fagfelter sammen og bidrar til viktig innovasjon, pasientsikre produkter og nettverksbygging.

Utstillerområdet under konferansen

Utstillingen vil finne sted i nærheten av konferansesalen, og det er satt av god tid til utstillingsbesøk i alle pauser.

Vi fortsetter med utstillerrebus der konferansedeltakere kan vinne gratis deltakelse på neste årskonferanse. Gevinsten er sponset av Smittevernforum. Det er fullt mulig for leverandører å ha egne konkurranser på stand.

For mer informasjon og spørsmål, vennligst ta kontakt med Lovise Schulze hos Fjell og fjord konferanser: lovise@fjellogfjord-konferanser.no

Gå til toppen