Jubileumskonferansen 2021 – frist for årets smitteverner og praktisk informasjon

Jubileumskonferansen 2021 –  frist for årets smitteverner og praktisk informasjon

Varmt velkommen til alle deltakere og utstillere! Det er framleis høve til å melde seg på, men ver snar!

 

Påmeldingsfrist er fredag 15.10. 21 og du kan melde deg på her

GF: Generalforsamlinga for medlemmane i Smittevernforum vert gjennomført under middagen mandag 18.oktober kl 19.30. Frist for å sende inn saker er gått ut.

Poster: Frist for innsending er gått ut. Du vil få sjå mange spennande postera!

Stipend: Søknadsfrist er ute og tildelinga er ferdig.

Årets smitteverner? Kriteriane er sak til GF, men sidan me har vore i ein unntakstilstand – velge styret å gjere det litt annleis i år. De får rett og slett  høve til å syne nokon fram. Er det einskildpersonar, ei gruppe eller ei avdeling som  har jobba godt og lenge med smittevern, kanskje eit prosjekt som har gjort ein forskjell? Det er heilt sikkert mange som står på og fortjener ein pris og no oppmodar me dykk til å sende oss ei nominering. Styret vil bedømme aktuelle vurderingar og vinnaren blir publisert under jubileumsmiddagen. Du sender forslaget til post@smittevernforum.no og fristen er: 15.oktober

Mandag 18.oktober om kvelden, er mange opptatt med generalforsamlinga(GF) og middag, men du  finne heilt sikkert andre «smittevernere» i fellesarealet på hotellet. Dersom du ikkje er deltaker på GF med middag, er det fullt mogleg å kjøpe middag på hotellet.

Transport Oslo Airport Gardermoen – Quality Airport Hotel Gardermoen:  Buss nr S-22 frå perrong 41. Avgang 5 på heil og 5 på halv time. Pris kr 80,- pr vei

Parkering Quality Airport Hotel Gardermoen: Parkering er gratis for deg som skal på jubileumskonferansen. Hotellet har nyleg inngått avtale med eksternt firma som krever inn parkeringsavgift. Alle nummerskilt blir registrert automatisk ved innkøyring til hotellet sin parkeringsplass.

For å unngå denne avgifta må ein gjere fylgjande: Alle Smittevernere som parkerer må registrere bilnummeret på egen Ipad i resepsjonen ved ankomst. Dersom dette ikkje blir gjort, vil ein motta faktura frå parkeringsselskapet, og om ein fyrst har fått faktura får ikkje hotellet gjort om på denne.

Konferansestart:  Maria er klar til å ynskje oss velkomne 19. oktober kl 8.40. Vel møtt!!