Invitasjon

Leverandører på stand er en viktig og integrert del av Smittevernforum sin årskonferanse og firmadeltakelsen har i alle år vært stor.

Konferansen samler erfaringsvis 200 deltakere fra hele landet med hovedvekt av fagpersonell som arbeider innen, eller har interesse for, smittevern i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten.

Leverandører bidrar med kunnskap om produkter som kan gi kvalitetsforbedringer i helsetjenesten. Leverandører er med på å binde ulike fagfelter sammen og bidrar til viktig innovasjon, pasientsikre produkter og nettverksbygging.

 

Utstillerområdet under konferansen

Utstillingen vil finne sted på konferansehotellet, rett utenfor og i møtedelen like ved plenumsalen. Det er satt av god tid til utstillingsbesøk i alle pauser og det er lagt opp til at pausemat serveres i deler av utstillerområdet begge dager.

Nytt i år er en utstillerrebus der deltagerne kan vinne gratis deltagelse på neste årskonferanse. Gevinsten er sponset av Smittevernforum. Det er mulig å ha egne konkurranser på stand.

For mer informasjon og spørsmål, vennligst ta kontakt med Lovise Schulze hos Fjell og fjord konferanser: lovise@fjellogfjord-konferanser.no

 

Invitasjon utstillere 2022